Фото: Сон на секој маж инспирација за секоја жена

Една од најзгодните фитнес инструкторки во светот е Џија Масол. Оваа девојка е од Флорида и покрај фитнесот таа веќе 2 години се занимава и со фото

Пронајдете не на следниве мрежи: