Фото: Сопругата и ќерката на прилепскиот градоначалник се маскираа за Прочка

Loading...

Сопругата и ќерката на градоначалникот на општината Прилеп, Марјан Ристевски, кој моментално е во Австралија, се маскираа во Кинескињи, негувајќи г

loading...
Loading...