Фото: Сораја реагира на Фејсбук – Ќе мора да ги пријавам психопатите во полиција!

Loading...

Сораја реагира на Фејсбук!Старлетата Сораја Вучелиќ е видно вознемирена бидејќи некои луѓе навистина претераа – на социјалните мрежи направиле повеќе од 240 лажни профили со нејзиното име.
Поради тоа, Сораја реши да го „заврти листот од другарта страна“ и како што објави на својот единствен фејсбук профил, да ги пријави во полиција психопатите кои постојано креираат нејзини лажни профили!
Ова е статусот на Сораја:

 
Старлетата Сораја Вучелиќ е видно вознемирена бидејќи некои луѓе навистина претераа – на социјалните мрежи направиле повеќе од 240 лажни проф

loading...
Loading...