Фото: Според МТВ Пандев игра за Бугарија!

Погледнете!Вчеравечер фудбалскиот натпреварот Македонија-Бугарија беше пренесуван од страна на МТВ.
Имено, според МТВ, нашиот Горан Пандев игра за  репрезентацијата на Бугарија.Вчеравечер фудбалскиот натпреварот Македонија-Бугарија беше пренесуван од страна на МТВ.
Имено, според МТВ, на

Пронајдете не на следниве мрежи: