Фото: Споредба на Нокиа телефоните по производството на Ајфон

Loading...

Мобилните телефони од светски познатата компанија Нокиа, претрпеа значителна промена во дизајнот и апликациите откако на пазарот се појави Ајфонот. 
Погледнете ја фотографијата и заприметете ја еволуцијата на Нокиа мобилните телефони пред и по појавата на Ајфон.

 Мобилните телефони од светски познатата компанија Нокиа, претрпеа значителна промена во дизајнот и апликациите откако

loading...
Loading...