Фото: Спречен обид за поставување на Албанското знаме на скопската тврдина Кале

Спречен обид за поставување на Албанското знаме на Скопско КалеПолицијата вчера рано наутро спречила неколкумина млади Албанци да го постават албанското знаме на ѕидините на скопската тврдина Кале, јавуваат медиумите на албански јазик повикувајќи се на информација што ја пласира телевизијата Алсат М.
Според јавувањата, немало посериозен инцидент.Полицијата вчера рано наутро спречила неколкумина млади Албанци да го постават албанското знаме на ѕидините на скопската тврдина Кале, јавуваат мед

Пронајдете не на следниве мрежи: