Фото: Стани славен и купи си нови заби!

Loading...

Славните личности секогаш мора да имаат убава, бела и впечатлива насмевка.Славните личности секогаш мора да имаат убава, бела и впечатлива насмевка. Но, пред да запливаат во водите на шоу-бизнисот, многу од светските ѕвезди имаа заби кои ни приближно не наликуваат на она што го имаат денес.
Работава е : Стани славен и богат, и купи си нови кристално бели заби!
На сите ни е добро познато дека денес многу лесно можеме да си купиме убавина доколку таа ни недостасува.
Ова се познатите личности на фотографии „пред и потоа“.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКСлавните личности секогаш мора да имаат убава, бела и впечатлива насмевка. Но, пред да запливаат во водите на шоу-бизн

loading...
Loading...