Фото: Станија го фотографира својот задник во огледало!

Loading...

Не постои ситуација во која популарната старлета Станија Добројевиќ не ја искористува да се фотографира, а потоа да ја сподели со нејзините фанови на друштвените мрежи…Најмногу од се сака да се фотографира со што помалку облека на неа, промовирајќи го нејзинито згодно тело.
Овој пат Станија пронашла идеален кадар за да го фотографира нејзиниот задник, а истовремено и да им прати бакнеж на своите обожаватели… Погледнете ја нејзината нова фотографија…

Најмногу од се сака да се фотографира со што помалку облека на неа, промовирајќи го нејзинито згодно тело.
Овој пат Станија пронашла идеале

loading...
Loading...