Фото: Статус на Фејсбук кој стана хит на цел Балкан

Кога некој ќе напише легендарен статус на Фејсбук како ова момче, дефинитивно станува хит не само во својата земај, туку и пошироко. Овој статус кој го напишало едно момче на својот Фејсбук профил, стана вистински Интернет хит и се прошири на цел Балкан. 
Во статусот момчето вели: „Случајно во дискотека удрив едно момче со рамото и тој се сврте и ми рече: Имаш ли некаков проблем? Јас се му раскажав, а сега и двајцата плачеме“.Овој статус кој го напишало едно момче на својот Фејсбук профил, стана вистински Интернет хит и се прошири на цел Балкан. 
Во статусот

Пронајдете не на следниве мрежи: