Фото: Сте виделе ли некогаш вакво нешто?

Во Русија во зима не само што морате автомобилите да ги заштитите од студот, туку исто така мора да сметате и на фактот вашиот миленик на четири тркала да не го паркирате на место каде се создаваат големи локви, кои лесно може да заледат на дебели минусни температури.

Фотографиите што ги гледате ги пренесува порталот Англиска Русија, а беа снимени во северниот дел на Русија, каде што еден безгрижен возач својот автомобил го паркирал на место каде што подоцна се создала локва со вода, а потоа замрзнала.

Ако пролетта некогаш пристигне оваа година, која веројатно ќе почека уште неколку недели, можеби и овој Опел ќе се ослободи од мразот. А возачот се надеваме дека научил многу важна лекција.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Во Русија во зима не само што морате автомобилите да ги заштитите од студот, туку исто така мора да сметате и на факто

Пронајдете не на следниве мрежи: