Фото: Стефан, момчето кое освојува со својот специфичен лик!

Loading...

Стефан Стефановски е младото момче кое плени на секој моден момент. Има 17 години и шарм на кој не може да му одолее ниту еден моден дизајнер.

loading...
Loading...