Фото: Стилистот Миске, се ожени со штипјанка

Loading...

Младиот стилист и рапер Андреј Миске, ја овековечи својата љубов со штипјанката Наташа Пешова.Минатиот викенд младиот стилист и рапер Андреј Миске, ја овековечи својата љубов со штипјанката Наташа Пешова.
Присутни беа најблиските роднини, пријатели и колеги на двојката, кои се забавуваа во мотелот Идила во Пехчево. Дарко Илиевски исто така беше еден од гостите и се погрижи атмосферата да стане уште повесела. Покрај младенците меѓу највеселите беа и стилистите Небојша Пешевски и Бојан Сејменовски.
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МКМинатиот викенд младиот стилист и рапер Андреј Миске, ја овековечи својата љубов со штипјанката Наташа Пешова.

loading...
Loading...