Фото: Стилот на Кејт пред да стане принцеза и денес

Кејт постојано е под будното око на фотографите. 
Таа денес е елегантна дама, со гламур и сериозен пристап кон модата. 
Секако како и сите млади луѓе обожавала откачена облека.
Може да ги погледнете фотографиите и да ја забележите огромната разлика.

Кејт постојано е под будното око на фотографите. 
Таа денес е елегантна дама

Пронајдете не на следниве мрежи: