Фото: Што е чудното на оваа фотографија?

Loading...

Семејната фотографија навидум изгледа нормално, но сепак некој открил нешто навистина чудно на неа. Родители со четири деца се фотографирале со цел да направат нова семејна фотографија. 

Фотографијата навидум изгледа доста нормално и пред се го прикажува среќното семејство, но некој забележал нешто чудно во долниот десен агол и никој не знае што е тоа. 

 
Дали вие од прва може да го забележите чудното „нешто“ што е на оваа фотографија и да претпоставите што може да е тоа? 

 Родители со четири деца се фотографирале со цел да направат нова семејна фотографија. 

loading...
Loading...