Фото: Што изјави синот кој се најде на оглас во категорија коњи?

Loading...

По објавата на огласот кој се прошири низ цел Балкан за како таткото си го продава својот син дебил во категорија коњи, младиот Дејан М. се реши да ја отвори душата за весникот Блиц и да каже што навистина се случува. Младиот Дејан М. (21) раскажува дека сето тоа е една голема лага и дека неговиот татко секако не сака да го продаде. 
„Луѓето од моето опкружување се многу љубоморни и завидни. Знам кој ме намести вака. Таа личност сака да ме испровоцира, но нема да и успее. Јас ќе постапам паметно и ќе ја игнорирам целата ситуација“, вели Дејан за Блиц.
Огласот кој се појави вчера на Интернет стана вистински хит и гласеше:
„Спие до пладне, јаде, се шминка половина час, ја мести фризурата, оди на кафе со постари девојки, доаѓа се тушира и повторно се одново, јаде, излегува со теткици, доаѓа во 5 наутро. Не е многу напорен зошто ретко ќе го гледате дома. Кој сака да го земе ако сака и ќе му доплатам само моите очи да не го гледаат“.
На огласот пишуваше дека наводно го објавува изреволтираниот татко на момчето, а беше сместен во категорија коњи.Младиот Дејан М. (21) раскажува дека сето тоа е една голема лага и дека неговиот татко секако не сака да го продаде. 
„Луѓето од

loading...
Loading...