Фото: Што ќе прави Лила за Валентајн?

Loading...

Лила Филиповска открива…Водителката Лила Филиповска објави статус на Фејсбук во кој откри што ќе прави денес по повод празникот св. Трифун и Валентајн. 
Статусот гласеше вака:

И само неколку минути подоцна, Лила со нов статус и фотографија…Дали и се смачило од гравот или нешто друго…Погледнете на следната страна:

Водителката Лила Филиповска објави статус на Фејсбук во кој откри што ќе прави денес по повод празникот св. Трифун и Валентајн. 
Стату

loading...
Loading...