Фото: Што ли се крие зад насмевката на Тамара?

Позитивна и своја, Тамара Тодевска ужива некаде во Хрватска. Позитивна и своја, Тамара Тодевска ужива некаде во Хрватска.
Пејачката на својот Фејсбук профил сподели фотографија на која лесно е да се забележи дека „и е многу убаво“ како што и самата таа напишала во коментарот под нејзината фотографија.
Но, што значи коментарот на Влатко Илиевски под оваа фотографија?
Дознајте за што станува збор на ТЗМ.МК
  Позитивна и своја, Тамара Тодевска ужива некаде во Хрватска.
Пејачката на с

Пронајдете не на следниве мрежи: