Фото: Што мислат Македонците за Твитер?

Loading...

Дали знаете што всушност мислат Македонците за Твитерџиите?Македонците секогаш биле многу искрени и отворени, некогаш дури се и премногу искрени…
Така, еден  Македонец реши со сите јавно да го сподели своето мислење за Твитер. 
На социјалната мрежа Фејсбук напиша статус наменет за твитерџиите. 
Може да го погледнете неговиот статус и секако да ни напишете дали се согласувате со него, или пак едноставно да ни го напишете вашето мислење за твитерџиите.
 Македонците секогаш биле многу искрени и отворени, некогаш дури се и премногу искрени…

loading...
Loading...