Фото: Што прават стујардесите кога се сами во авион?

Loading...

Стујардесите се едни од најпримерните жени кога ќе влеземе во авион.
Знаат да не пречекаат со насмеани лица и да не услужат секогаш кога не

loading...
Loading...