Фото: Што се случи – Рада Манојловиќ заврши во болница!

Loading...

Српската пејачка Радмила Манојловиќ по напорните настапи со кои е зафатена во последно време, заврши во болница.Српската пејачка Радмила Манојловиќ по напорните настапи со кои е зафатена во последно време, заврши во болница.
Пејачката целосно се исцрпела за време на својата турнеја поради која патува од еден крај на светот до друг, па морала да побара помош од лекар. Поради честите настинки кои ги имала бидејќи и опаднал имунитетот, лекарите и препорачале витамински коктел инекции.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

 

– Тоа не се лекови туку витамини кои ми помагаат за имунитетот бидејќи сум навистина исцрпена, вели Рада за српскиот Курир.
Стилистот на пејачката на Фејсбук објави фотографија на која се гледа како таа прима инфузија во болницата во која се лечи.Српската пејачка Радмила Манојловиќ по напорните настапи со кои е зафатена во последно време, заврши во болница.
Пејачката целосно се исцрп

loading...
Loading...