Фото: Што се случи со задникот на Ким?

Loading...

Ким очигледно заборави да облече нешто…Можеби заборави да облече мидер па нејзиниот задник повеќе не е тоа што беше..
Долго успеваше да  ја прикрива вистината, но нејзиниот задник е далеку од совршен!
 Можеби заборави да облече мидер па нејзиниот задник повеќе не е тоа што беше..
Долго успеваше да  ја прикрива вистината, но нејзиниот

loading...
Loading...