Фото: Што се случува кога фотографијата од неговиот пенис ќе стигне до рацете на неговата мајка?

Loading...

Апликацијата за запознавање „Let's Date'' на своите корисници им нуди сигурно окружување во кое може да запознаат потенцијален партнер, а тоа во превод значи без експлицитни содржини.
Апликацијата се спојува со податоците од Фејсбук за корисниците полесно да запознаат што поголем број на корисници, но и врз основа на сличните афинитети да пронајде идеален партнер.
Еден од корисниците неодамна одлучил потенцијалната партнерка да ја почести со фотографии од својот пенис и притоа ја запрашал нешто во стил „Што има?“.
Но, момчето Тревор се нашол во незгодна ситуација, кога на девојката тоа воопшто не и се допаднало.
По, краткото допишување, девојката му се заканила на момчето дека фотографијата ќе ја испрати кај неговата мајка. Таа податоците за неговата мајка ги имала од неговиот Фејсбук профил.
Подоцна ја прашале дали ја испратила навистина фотографијата, а девојката одговорила „ Да, ја испратив и изразив загриженост за тоа како нејзиниот син се однесува кон жените“.
Сепак, постојат и такви кои мислат дека станува збор за „наместена работа“, но ако навистина се случило ова, тоа е предупредување за сите оние кои праќаат фотографии на непознати.

Апликацијата за запознавање „Let's Date'' на своите корисници им нуди сигурно окружување во кое може да запознаа

loading...
Loading...