Фото: Што се случува кога имате глупава девојка?

Loading...

Погледнете што се случува кога сте во врска со глупава девојка….Најпрво му изјави љубов, но, имаше еден „мал“ проблем, таа го погреши името.
Потоа, за момент помисливме дека е исклучително интелигентна па брзо се снајде и се извди на автоматското корегирање на текстот. Момчето „падна“ на финтата, па дури и напиша и дека тој ја сака.
Таа веднаш сакаше да и се пофали на другарката каква грешка направила, и како успеала лесно да се извади… но, овој пат направи друга грешка…на погрешно место ја прати пораката!
Ах, девојко, тешко дека момчето сега ќе ти прости!Најпрво му изјави љубов, но, имаше еден „мал“ проблем, таа го погреши името.

loading...
Loading...