Фото: Што се случува на интернет за 60 секунди?

Loading...

Сте се запрашале ли што се случува на интернетот? Дали е можно да се дознае целата активност ан интернетот за последните 60 секунди? Баш тоа го открија истражувачите од Qmee и еве ги податоците:
– Два милиони пребарувања на Гугл
– 70 нови регистрирани домејни
– 1,4 милиони минути разговор преку Скајп
– 41000 постови секоја секунда
– 15000 симнати песни од iTunes
– 571 нови вебсајтови пуштени во работа
– 72 часа прегледани видео снимки на Јутуб
– 11000 пребарувања на Linkedin
– 2600 нови слики на секоја секунда на Инстаграм
– 347 нови блогови на Вордпрес
Извор. think.mkСте се запрашале ли што се случува на интернетот? Дали е можно да се дознае целата активност ан интернетот за последните 60 секунди? Баш тоа го откСте се запрашале ли што се случува на интернет за 60 секунди?

loading...
Loading...