Фото: Што се случува на овогодинешната Пастрмајлијада во Штип?

Loading...

Викендов во Штип се одржува уште едно издание на Пастрмајлијада. Штипјани и сите останати граѓани на Македонија имаат можност уште еднаш да уживаат во вкусот на прекрасната штипска пастрмајлија. 
Вчера вечерта љубителите на пастрмајлијата уживаа во звуците на прекрасната музика, алкохолот и вкусот на штипската пастрмајлија. 
Присутните и денес се забавуваат и уживаат во Штип, а погледнете што се случуваше вчера вечерта во  градот на пастрмајлијата. 

Штипјани и сите останати граѓани на Македонија имаат можност уште еднаш да уживаат во вкусот на прекрасната штипска пастрмајлија. 
Вче

loading...
Loading...