Фото: Што се случува позади оваа фотографија?

Loading...

Во преден план се среќниот пар, но она што е позади нив навистина ги зачуди сите.Што е она позади фотографијата што сите ги шокираше?
Дали е некој пар толку нетрплив да ја започне „акцијата“ дома, па решиле во клубот и случајно се нашле на фотографија која требала да изгледа слатко…
Проценете сами.Што е она позади фотографијата што сите ги шокираше?
Дали е некој пар толку нетрплив да ја започне „акцијата“ дома, па решиле в

loading...
Loading...