Фото: Што се случува со Меган Фокс?

Loading...

Меган Фокс очигледно не сака промени!Дали и оваа година треба да очекуваме иста фотографија? Очигледно Меган Фокс не е заинтересирана за промени. Веруваме дека ова и е омилена „поза“ за фотографирање. Но, според нас, како и да се намести таа сепак убаво ќе изгледа, затоа што на нејзината убавина можат да и завидуваат многу девојки!Дали и оваа година треба да очекуваме иста фотографија? Очигледно Меган Фокс не е заинтересирана за промени. Веруваме дека ова и е омилена „п

loading...
Loading...