Фото: Што се случува со телото на Преслава?

Исклучително непријатна и дури страшна глетка покажува фотографијата на фолк дивата Преслава. Исклучително непријатна и дури страшна глетка покажува фотографијата на фолк дивата Преслава. Оваа фотографија дава јасна слика за тоа што се случува со телото на пејачката. Неслучајно таа се обидува да ги скрие рацете на сликата. Тие се застрашувачки слаби. Фолк пејачката позира со своја обожавателка, со скрстени раце, скриени под белото палто. Нејзините раце се искривени од слабост. Може да се забележи дека рацете на Преслава се двојно помали и послаби од оние на девојчето кое позира до неа.
Глетката е навистина потресна и недвосмислено покажува дека Преслава има сериозен проблем со тежината. Такви раце може да има само човек болен од анорексија. Повеќе од фотографиите кои таа ги објавува на Фејсбук се поминати низ фотошоп и на нив не може да се види колку е таа слаба.
„Преслава има настапи 25 дена во месецот. Тие денови таа не спие, не се храни и нема време за одмор. Си доаѓа дома во пет наутро. Досега, секоја друга пејачка на нејзино место ќе се откажеше, но не и таа“- објаснуваат нејзините блиски.
Исклучително непријатна и дури страшна глетка покажува фотографијата на фолк дивата Преслава. Оваа фотографија дава ја

Пронајдете не на следниве мрежи: