Фото: Што се случува во внатрешноста на Белата куќа?

Loading...

Сте се запрашале ли некогаш што се случува во внатрешноста на Белата куќа? Како се одвива еден ден на претседателот Барак Обама?
Што прават

loading...
Loading...