Фото: Што се случуваше со Емина во втората Live емисија на X-Фактор?

Loading...

Ја гледавте ли вчерашната епизода на најпопуларното натпреварувачко шоу Х Фактор?Доколку ја гледавте веројатно и забележавте дека нешто не е во ред со судиите. Во текот на целото шоу владееше нетрпение и нервоза. Жељко Јоксимовиќ дури рече дека овој пат изборот на песните бил многу лош и поради тоа и судиите се такви какви што се – досадни.
Но, што се случуваше со балканската убавица Емина Јаховиќ?

Додека во претходната епизода блескаше во сребрениот фустан, овој пат таа изгледаше многу поинаку. Стилистите покрај тоа што направиле промашај во облеката и изгледот на натпреварувачите, дефинитивно погрешиле и со целосниот стајлинг на Емина.
За разлика од Емина, овој пат Кристина се истакна со долгиот црн свечен фустан кој откри нешто повеќе!Доколку ја гледавте веројатно и забележавте дека нешто не е во ред со судиите. Во текот на целото шоу владееше нетрпение и нервоза. Жељко Јоксимови

loading...
Loading...