Фото: Што заборави да облече оваа скопјанка?

Loading...

Еве како изгледа една девојка низ скопските улици…Или  заборавила да го облече долниот дел од облеката или навистина нема што да облече.Или  заборавила да го облече долниот дел од облеката или навистина нема што да облече.

loading...
Loading...