Фото: Што започнаа да наплаќаат Охриѓани на плажа?

Понекогаш играњето карти може навистина да биде скапо. Па доколку сакате да играте карти на македонските плажи тоа ќе ве чини дури 150 денари по особа.
Па. можеби сепак подобро е да си играте карти во Скопје, секако поефтино е. Секако текстот е со цел да ве насмее.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на најсмешните богови и божици во Охрид. 
Понекогаш играњето карти може навистина да биде скапо. Па доколку сакате да играте карти на македонските плажи тоа ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: