ФОТО: Стотина граѓани се собраа на плоштад да го испробаат скопскиот рингишпил

Рингишпилот на плоштадот во Скопје станува вистинска атракција. И покрај тоа што градот е прилично испразнет пор

Пронајдете не на следниве мрежи: