Фото: Субрата Рој знае со кого да се фотографира!

Субрата Рој одбра одлична придружба за фотографирање.Имено, мора да напоменеме дека тој одбра да се фотографира со неколку прекрасни Македонки. 
Фотографијата е направена за време на „Сахара – Балкански мировен фестивал“, кој беше во организација токму на компанијата на Рој, „Сахара груп“.
Со кого Субрата Рој се фотографираше може да погледнете на следната страна!

 Имено, мора да напоменеме дека тој одбра да се фотографира со неколку прекрасни Македонки. 
Фотографијата е направена за време на

Пронајдете не на следниве мрежи: