Фото: Суштеството од кошмарите се појави во Кина!

Суштество како она од филмот „Алиен“ (кое насилно излегуваше од човечките гради) сега се појави во езеро во Кина. Имено, станува збор з

Пронајдете не на следниве мрежи: