Фото: Сузана Гавазова и Елена Велевска, повторно како во старите добри времиња

Loading...

Елена Велевска и Сузана Гавазова повторно со заеднички настапи како во старите добри времиња.Па, редно време беше… Елена Велевска и Сузана Гавазова повторно со заеднички настапи како во старите добри времиња.
После  две години никаков контакт овие две наши најголеми фолк имиња ги закопаа секирите и повторно се заедно.
Повеќе на ТЗМ.МКПа, редно време беше… Елена Велевска и Сузана Гавазова повторно со заеднички настапи како в

loading...
Loading...