Фото: Свадбата на Џорџ Клуни во Венеција

На вториот ден од свадбата на Џорџ Клуни во Венеција, беше забележан младоженецот во придружба на гости од А-листата, пловејќи по Големиот канал во

Пронајдете не на следниве мрежи: