ФОТО: Таа беше Мис на светот пред 15 години. Погледнете како изгледа денес!

Loading...

Пријанка Чопра (33) од Индија, во 2000 година беше Мис на светот. Таа титула ја понесе на 18-годишна возраст.
Пред 15 години, таа имаше сов

loading...
Loading...