Фото: Таа е ненаситна – спие со 919 мажи за само еден ден

Верувале или не, таа само за 24 часа успеала да спие дури со 919 мажи.Верувале или не, таа само за 24 часа успеала да спие дури со 919 мажи.
Лиса Спаркс е порно актерка, која влезе во Гинисовата книга на рекорди на тој начин што за 24 часа успеала да спие со 919 мажи.
Таа дури и изјавила дека истото може да го повтори уште еднаш.
Погледнете ги фотографиите на ТЗМ.МКВерувале или не, таа само за 24 часа успеала да спие дури со 919 мажи.
Ли

Пронајдете не на следниве мрежи: