ФОТО: Таа е убава и секси, но е најомразената манекенка во светот!

Loading...

Ахлам Ел Бринис (20) е девојка со мароканско потекло, која се надева дека ќе стане првата Мис на Италија со муслиманско потекло.
Таа е мета

loading...
Loading...