Фото: Таа има 50 години, можете да поверувате?

Loading...

Оваа жена има 50 години дали може да поверувате дека изгледа баш вака на 50 години?
Имено, нејзиното име  Ели Мак Пхерсон.
Жив

loading...
Loading...