Фото: Талија го поплави регионот- еве кога ќе дојде во Македонија!

Loading...

Талија ја поплави Босна!Повеќе делови од земјата се под вода.
Поплави имаше и во Хрватска.
Според метеоролозите циклонот попладне стигнува во Македонија!Повеќе делови од земјата се под вода.
Поплави имаше и во Хрватска.
Според метеоролозите циклонот попладне стигнува во Македонија!

loading...
Loading...