Фото: Тамара Милановиќ без грам шминка

Стилистите на Х фактор ја шминкаат и средуваат Тамара за секој настап, но погледнете ја како изгледа без шминка. Тамара Милановиќ е една од финалистите на X фактор и фаворити за победа. Таа прва ја расплака Емина Јаховиќ Сандал и ја остави без шмина. 
Стилот на Тамара многу потсетува на пејачката чија песна ја пееше на првата аудиција, Адел и многумина ја споредуваат со неа. А нашиот Даниел, според изгледот ја споредува со српската Мила Јововиќ.
Стилистите на Х фактор ја шминкаат и средуваат Тамара за секој настап, но погледнете ја на следната страна како изгледа без шминка. 

Тамара Милановиќ е една од финалистите на X фактор и фаворити за победа. Таа прва ја расплака Емина Јаховиќ Сандал и ја остави без шмина. 

Пронајдете не на следниве мрежи: