Фото: Тамара во потрага по загубената љубов

Loading...

Нашата пејачка Тамара Тодевска е лудо вљубена во храната на Мекдоналдс, па бидејќи овие ресторани повеќе ги нема кај нас, таа е во потрага по нив на друго место.Таа не може да го прифати фактот што во нашата земја повеќе не постои најпознатиот ланец на ресторани за брза храна, па се одлучи загубената љубов да ја пронајде на друга локација.
Имено, Тамара и нејзиниот пријател Зоки Бејбе често се хранеле во рестораните на Мекдоналдс на годишниот одмор, не можејќи да и одолеат на оваа храна. Може да се забележи дека тие навистина уживаат во вкусот на храната на добро познатиот бренд.
Несомнено, таа трага по својата омилена кујна…Таа не може да го прифати фактот што во нашата земја повеќе не постои најпознатиот ланец на ресторани за брза храна, п

loading...
Loading...