Фото: Тара ужива на плажа во женско друштво!

Миленикот на женската публика Александар Тарабунов, цело лето го промовираше своето навежбано тело на „Фејсбук“. Па мора да признаеме има и што да покаже.Миленикот на женската публика Александар Тарабунов, цело лето го промовираше своето навежбано тело на „Фејсбук“. Па мора да признаеме има и што да покаже.
Веројатно оваа широка насмевка е предизвикана од згодните девојки во бикини кои се наоѓаат во негова близина!
Погледнете ја фотографијата на ТЗМ.МКМиленикот на женската публика Александар Тарабунов, цело лето го промовираше своето навежбано тело на „Фејсбук&l

Пронајдете не на следниве мрежи: