Фото: Татко и ќерка направиле фотографии во спомен на нејзина мајка која починала од рак

Loading...

Таткото ја фотографирал својата ќерка на истите места и во истите пози како и неговата прерано почината сопруга. 
Погледнете ја оваа т

loading...
Loading...