Фото: „Тепачка“ за купување на попуст – Црниот петок ги наполни продавниците во Скопје

Црниот петок во Техномаркет направи вистинска мешаница во продавниците.
Најавата дека може да се најде добар апарат за во домаќинството на

Пронајдете не на следниве мрежи: