Фото: Тета Цеца дуваше свеќички со внуците

Loading...

Тета Цеца дуваше свеќички со внуците….Популарната фолк пејачка Цеца Ражнатовиќ во својата вила на белградското Дедиње направи веселба за роденденот на своите внуци Илија и Петар, од нејзината помлада сестра Лидија.
Тие двајца се близнаци а Лидија Оцокољиќ на свет ги донесе минатата година, па вчера имаа многу дечиња на гости кога го славеа својот прв роденден.

Цеца не ја криеше огромната радост по повод овој настан, а за внуците тета нарача голема торта, разни солени и благи ордевери, со кои  гостите се послужија.
А таму секако беа Вељко- синот на Цеца со неговата девојка Маша.Популарната фолк пејачка Цеца Ражнатовиќ во својата вила на белградското Дедиње направи веселба за роденденот на своите внуци Илија и Петар, од неј

loading...
Loading...