ФОТО: Тодоров оствари средба со жителите во општина Чучер Сандево

Loading...

Носителот на кандидатската листа во четвртата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров денеска ја посети општината Чучер Сандево.Тодоров оствари средба со жителите на село Бањани.

Потоа и со жителите на село Глуво.

Тодоров оствари средба и со пензионерите од Сандево.

Имаше средба и со ветераните и бранителите од Чучер Сандево.

Носителот на кандидатската листа во ИЕ 2, се сретна и со младите од Чучер Сандево.
Тодоров оствари средба со жителите на село Бањани.

loading...