Фото: Тој нема раце, таа нема нозе, но и двајцата се среќни зошто имаат големи срца!

Овие фотографии ќе ви покажат дека во животот не е најважно да немате телесни недостатоци, повеќе сте оштетени ако имате недостаток во срцето!

Пронајдете не на следниве мрежи: